+ Reply to Thread
Page 14 of 15 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 LastLast
Results 131 to 140 of 142

Thread: Intelsat 19 @166E KU-BAND Chat

  1. #131
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Christchurch
    Posts
    567

    Default

    PressTV is back on this sat,12727 V 28061

    Owen

  2. #132
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Christchurch
    Posts
    567

    Default

    This morning 630am NZDT 12287 H 30000 had no channels.
    By 645am the channels were back,but they will not scan in.
    A blind scan of 12287 H 30000 show no channels,but the old channels on my STB still work as before.

    They may repair this later.

    Owen

  3. #133
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Christchurch
    Posts
    567

    Default

    Today they are saying sorry after they lost service due to a power cut.
    All channels on 12287 H 3000 FTA since yesterday afternoon.

    Owen

  4. #134
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Christchurch
    Posts
    567

    Default

    12686 H 30000 now has a channel that says this is the new frequency,91 channels total.
    Same TV as 12287 h 30000, TV Plus.

    Looks like they are moving from 12287 H 30000.
    Oddly the pic says the new freq is 12626 MHz, not the 12686 it is on.

    Owen

  5. #135
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Christchurch
    Posts
    567

    Default

    12570 V 26810 the Auzzy Ch9 mux is back at a good signal strength over night.
    I think this must happen when they reposition the satellite from its drifting.

    There are now 9 channels per set with a new one.

    Owen

  6. #136
    Super Moderator
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Apsattv
    Posts
    3,443

    Default

    Quote Originally Posted by Feralkiwi View Post
    12570 V 26810 the Auzzy Ch9 mux is back at a good signal strength over night.
    I think this must happen when they reposition the satellite from its drifting.

    There are now 9 channels per set with a new one.

    Owen
    I've been monitoring it the past few days on the aussie pc , signals ok. I went looking for the gold coast channels and could not fine any trace of them.

    Can't recheck it right now as I think its unplugged due to teh storm over in Perth

  7. #137
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Christchurch
    Posts
    567

    Default

    Aren't the Gold coast channels a TP that comes up on Optus D1 some times?

    Owen

  8. #138
    Super Moderator
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Apsattv
    Posts
    3,443

    Default

    I had an email from someone saying they were loading Gold Coast channel 9 mux on MIS 162 in the channel 9 mux Intelsat 19 no sign of it for me. I suggested they delete the channels and see if they returned.

    Im about to send in an update for the 9 mux to lyngsat just finished typing them up.

  9. #139
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Christchurch
    Posts
    567

    Default

    Good luck with Christian L
    I sent him the first info for this Ch9 mux and he would not list the duplicate channels, despite the different SID's, and last I looked still does not.
    He listed only 6 of the 8.

    Good luck

    Owen

  10. #140
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Hawkes bay
    Posts
    633

    Default

    you mean the Brisbane ones?

+ Reply to Thread
Page 14 of 15 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts